Ik begin gewend te raken! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Melanie Caluwe - WaarBenJij.nu Ik begin gewend te raken! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Melanie Caluwe - WaarBenJij.nu

Ik begin gewend te raken!

Door: melaniedecaluwe

Blijf op de hoogte en volg Melanie

14 Juli 2012 | Nieuw Zeeland, Auckland

De afgelopen dagen heb ik veel met Sonja opgetrokken. Ik ben heel erg blij dat ze hier is! De afgelopen dagen hebben we samen gegeten savonds en hebben we de dag doorgebracht. Ook hebben we al wat mensen leren kennen.

Vandaag zijn we naar het centrum van Auckland gegaan met de bus. Toen we daar aankwamen zijn we naar de haven gelopen en toen kwamen we er achter dat er een maori festival aan de gang was. Daar waren maori die aan het optreden waren en aan het dansen waren. Dit was erg bijzonder en indrukwekkend om te zien. Hierna hebben we een beetje door de stad gelopen en door queen street, dit is de winkel straat van Auckland. Tussendoor hebben we een mcdonalds gepakt en daarna zijn we naar skytower gegaan! Dit is 1 van de hoogste gebouwen van Auckland met een heel mooi uitzicht over de stad en de omgeving! De volkanan waren zichtbaar. Dit was zeker leuk om een keer gezien te hebben!!

De campus begint steeds meer tot leven te komen. Veel mensen komen nu pas aan of moeten nog komen. Maar de mensen die ik tot nu toe ontmoet heb zijn erg aardig! Tot zover heb ik het hier dus erg naar mijn zin!

• 14 Juli 2012 - 11:49

Papa ,mama En Robert:

Hoi Melanie, erg blij dat je begint te wennen,en leuk dat je nu iemand hebt om dingen te ondernemen. Geniet er maar van, nog een weekje en dan begint de school...
    xxx van ons

• 14 Juli 2012 - 18:30

Ome Cor En Ria:

hoi Melanie fijn te horen dat het goed met je gaat en dat je nu samen dingen kunt ondernemen zoals we lazen dat jullie onverwachts bij een Maori festival terechtkwamen dat zijn nou leuke dingen die je hier niet ziet veel plezier en vele groeten van ons

• 15 Juli 2012 - 13:09

Tante Els:

Groetjes uit Claira van oom yvon. Sylvie en Pascal. En natuurlijk de hele diere gaard Alles hier ok. Mooi weer
    Leuk dat je nu niet meer zo alleen bent en dat je goed overweg kan met sonja
    Veel plezierTante els xxxxxx

• 18 Juli 2012 - 18:00

Tante Annemiek:

Hoi
    Melanie
    Fijn dat je het al een beetje went
    Hoop dat je keelontsteking ook gauw over is
    Geniet van alles wat je daar ziet het is toch een andere wereld alleen de natuur al je zit wel prachtig daar mooie vogels en wat lief die eendjes
    Misschien kun je mij ook bij de mensen zetten die je mail kunnen lezen ik dacht net ga even kijken of er al iets op staat
    Mijn s
    Adres is