Morgen begint school! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Melanie Caluwe - WaarBenJij.nu Morgen begint school! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Melanie Caluwe - WaarBenJij.nu

Morgen begint school!

Door: melaniedecaluwe

Blijf op de hoogte en volg Melanie

22 Juli 2012 | Nieuw Zeeland, Auckland

Morgen begint hier dan eindelijk de school! Na 2 weken leuke dingen gedaan te hebben in Nieuw-Zeeland, is het dan nu tijd voor de serieuze dingen.

De afgelopen dagen zijn we een aantal keer de stad ingeweest en heb ik Auckland beter leren kennen. De haven is een heel mooi gebied om te lopen en in Queenstreet zijn er leuke winkels!

Woensdag was het orientatiedag. Om 09:00 uur werden alle internationale studenten verwelkomd in de gymzaal. In Nieuw-Zeeland wordt dit gedaan op de traditionele Maori manier met veel Maori dansen. Dit is erg interessant en mooi om te zien! Hierna heb ik wat nieuwe mensen leren kennen en 's middags wat informatie over mn vakken gehad.

Vrijdag was er een bus tour rond Auckland maar eerst kregen we wat meer informatie over Maori's. Deze bus tour heeft ons naar de plekken gebracht met ontzettend mooi uitzicht over Auckland. Tussen de middag kregen we Fish and Chips en verder was het gewoon een leuke, gezellige dag!

Gisteren zijn we naar de supermarkt geweest. Sonja en ik willen elke zaterdag boodschappen doen voor de hele week omdat er elke zaterdag een shuttle bus naar de supermarkt gaat. In de namiddag zijn we nog even de stad ingegaan om wat kleine dingetjes te kopen.

De school organiseert ook een aantal weekenden wat trips. Sonja en ik hebben ons voor de meeste trips ingeschreven waardoor we vaak in de weekenden ook leuke uitjes zullen hebben. Dit zal onder andere zijn naar Roturoa, Coromandel en sandboarding.

Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin in Auckland. Al mis ik iedereen in Nederland natuurlijk wel..

• 22 Juli 2012 - 08:19

Ome Cor En Ria:

hoi melanie goed te horen dat je het naar je zin hebt gelijk heb je dat je met sonja tripjes maakt in het weekend zodat je wat meer van het land leert kennen succes op je eerste schooldag en vele groeten

• 22 Juli 2012 - 08:21

Tante Els:

leuke fotos van de stad en omgeving en ook een paar leuke van jou en sonja
    veel success morgen voor je eerste studiedag groetjez uit bergen op zoom van ons allemaal

• 22 Juli 2012 - 08:38

Papa, Mama En Robert:

Leuk dat je al zoveel hebt gezien en gedaan, en dat je het al wat gewend bent.Morgen naar school, zal ook weer ff wenen zijn.enne.........wij missen jou ook, xxxxx

• 22 Juli 2012 - 18:38

Marion Riemens:

Jmelanie wij wensen je heel veel sucses op school en heel leuk dat je je draai nu al ggoed gevonden hebt. Groeten van marion riemens en fam.

• 27 Juli 2012 - 15:51

Tabea:

Hi Melanie, that sounds really great! How was your first week of school?
    I am glad you like it and have so many things to do. I wish you all the best and success in school.
    I am looking forward to hearing more. :)
    Enjoy New Zealand!

• 03 Augustus 2012 - 20:45

Tante Els Oom Yvon Lisa En De Poezen:

van harte gefeliciteerd met je 20steverjaardag
    maak er maar een leuke dag van met je nieuwe vrienden
    tane els